Nice Table-Top

Det er dansk design og kvalitet du får, hvis du vælger en Nice Table-Top. Der er 3 forskellige størrelser at vælge imellem - og afhængig af modellen -  flere lækre farver. Det er en alsidig mindre biopejs, som er fantastisk at anvende både inde og ude. Den kan flyttes rundt og så giver den ekstra varme på en kold dag.

Pris fra 7.744,00 DKK
På lager hos 90 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Nice Table-Top
Beskrivelse

Nice er en fritstående biopejs, som både kan bruges inden- og udendørs. Den kommer både som Table-Top, som indbygningsmodul samt i en vase. Casingen på Table-Toppen kommer i både flere forskellige farver, finish og størrelser. Det gør det nemt for den enkelte, at finde den model der passer bedst ind i boligindretningen.

Hvis man er så heldig at investere i en Table-Top med vase, kan man tage brænderen op af vasen, hvorved man har en Table-Top, som kan placeres der hvor man ønsker hyggen hen. Vi kunne måske finde på at sige: "It’s nice to have a Nice-model"…

Nice-modellerne fås kun med én type brænder. Flammerne står lodret op i pejsen i stedet for de mere lineære Decoflame-modeller. Brænderen påfyldes i tanken placeret i midten af pejsen, for herefter at antændes med en lang pejselighter. Når pejsen slukkes, anvender man det medfølgende låg og lukkeværktøj.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse