Espoo Ceiling

Mød Espoo, den nyeste tilføjelse til vores kollektion af lofthængte biopejse fra Decoflame. Espoo er designet til dem, som sætter pris på kvalitet og hygge. Kan med fordel anvendes både i den private bolig, såvel som i virksomheder.

Espoo er tilgængelig nu!

Pris fra 29.900,00 DKK
På lager hos 90 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Espoo Ceiling
Beskrivelse

Introduktion til vores nyeste design: 
Espoo er en innovativ bioethanolbrænder, der kombinerer avancerede funktioner med fokus på design og sikkerhed.

Et påfyldningssystem med en ekstern elektronisk pumpe, giver flere fordele for brugeren. Det giver en mere præcis, kontrolleret og drypfri påfyldningsproces. Ved påfylning kan pumpestudsen nemt frigives med en mekanisme på pejsen.

Med traditionelle manuelle metoder, kan der værre større risiko for spild eller overfyldning. Her derimod, dispenseres bioethanolen nøjagtigt; det er både bekvemt og brugervenligt. 

Den indbyggede sensor registrerer temperaturen på brænderen, som helt forhindrer genopfyldning, hvis tanken stadig er varm eller i brug. 
Biobrænderen startes nemt og hurtigt på tændingsknappen. Det betyder, at man helt undgår udfordringer med tændstikker eller lighter. 

Design og funktion
Med loftmodellen, er det muligt justere højden, da den som standard leveres med en smart teleskopstang. Den børstede rustfri teleskopstang tilføjer et minimalistisk udtryk til pejsen. Loftmodellen kan dreje 360°, så man kan nyde pejsen, uanset hvor man sidder.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse