Bioethanol 33L

995,00 DKK
På lager hos 90 forhandlere. Se hvilke
SKU
00102
Beskrivelse

Bioethanol fra Decoflame er et miljøvenligt og dansk produceret biobrændstof til din biopejs. 

Med denne bioethanol er du sikker på at tænde op i ren hygge på din aften med stemningsskabende, levende flammer. Bruger du Decoflame bioethanol sammen med vores biopejse har du også en sikkerhed i, at din pejs ikke bliver tilstoppet af urenheder.

Din biopejs fortjener det bedste! Bioethanol fra Decoflame er så ren, at du kan tænde op i hyggen uden bivirkninger i din biopejs. Vi har udviklet biobrændslen i et tæt samarbejde med vores leverandør for din kvalitetsoplevelse på den hyggelige aften.

Ikke nok med, at den nære fornemmelse af at hygge i sofaen eller på terrassen bliver tilsat et ekstra tæppe af hygge med de levende flammer fra biopejsen – du kan også være sikker på, at den gode stemning skabes med en ren afbrænding. Fordi vi har udviklet vores biobrændsel i samarbejde med vores leverandør, står vi 100 % inde for indholdet og kvaliteten af det. Hvis du følger anvisningerne for brugen af din biopejs, kan du trygt bruge vores eget udviklet bioethanol.

Bioethanol udleder CO2 ved afbrænding, men produktionen er skabt af organiske materialer, der allerede har trukket CO2 ud af luften i løbet af deres vækst. Vi er meget bevidste om nye tiltag og forbedrede måder at producere bioethanol på, som er endnu bedre for miljøet. Med det tætte samarbejde, vi har i produktionen af vores eget mærke af bioethanol, er det netop en mulighed at lægge produktionen om og imødekomme nye tiltag og standarder.

Prisen er lav og kvaliteten høj på Decoflames bioethanol

Vi er glade for at kunne tilbyde dig et så rent og velproduceret produkt, som bioethanolen fra Decoflame er

Når du skal vælge den rigtige bioethanol, er det da helt oplagt, at du tager både kvalitet og god pris i ét og samme produkt. Vi glæder os derfor over, at du overvejer den gode løsning i vores bioethanol, og ser frem til at kunne være med til at udvikle din hygge endnu bedre i fremtiden.

Vi har også forberedt mere læsning til dig, hvis du gerne vil vide mere om, hvad bioethanol er.

Teknisk information

There are no file attachments for this product.

Kvalitets-bioethanol der er fremstillet til Decoflames biobrændere.

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse