En indsats biopejs er udviklet til at sidde i en væg eller mur. Hos Decoflame tilbyder vi
både biopejs indsatse som er indbygget på samme måde som en traditionel pejs. Men
også indsatse som kan placeres hvor som helst i en væg, og endda være åben til flere
sider. 

Vores nyeste biopejs indsats Montreal CLEAR kan endda placeres i en ydermur – med en
termorude på udvendig side som en del af dens gennemgående design.

Montreal - Åben til Front

Montreal - Åben til Front

Stilren og minimalistisk indbygningsbiopejs i højeste kvalitet.

Se Model
Montreal - Åben til front og én side

Montreal - Åben til front og én side

Det er altid spændende hvad der er rundt om hjørnet.
Se Model
Montreal - Åben til 3 sider

Montreal - Åben til 3 sider

Se Model

HYBRIDBRÆNDER TIL INDBYGNING

Ønsker man en bolig lidt udover det sædvanlige, er en hybridbrænder til indbygning et attraktivt valg. Man kan skrue på forskellige parametre for at få en pejs, der æstetisk er forenelig med en individuel og ikke mindst personlig boligindretning. 

Kvaliteten er høj, og vi har udviklet innovative løsninger for en både hurtig og sikker betjening af pejsen. Indbygningspejsen kræver plads og nøje overvejselser ifht. placering.

Vi tager derfor en dialog inden projektets begyndelse, for at afklare ønsker og behov, for at få skabt det bedste resultat. Hybrid Mist er en "brænder" til indbygning lsåvel som Denver Basic. Derfor er det  mere eller mindre de samme indsatser man kan vælge. 

Se eksempelvis vores enormt populære Montreal, som med sin store fleksibilitet kan tilpasses alle hjem. Med en gennemgående indbygningsmodel med en hybridbrænder  får du kig til flammerne fra to sider, og den gør sig derfor rigtig godt i en skillevæg mellem fx køkken og stue.

Du finder også Manhatten med hybridbrænder til indbygning. Der er et anderledes og iøjnefaldende design, som kræver plads, men som også giver ethvert rum karakter. 

Der er mulighed for at få den lavet i specialmål, så den passer til lige netop dit hjem. Vil du vide mere - så tag kontakt til os. Vi giver gerne en rundtur i vores showroom. Alternativt kan du også booke et videomøde, hvor du får en virtuel og guidet tour istedet.

HYBRIDBRÆNDER TIL INDBYGNING – PEJSEN DER VÆKKER BEGEJSTRING

Ønsker man en bolig lidt udover det sædvanlige, er en hybridbrænder til indbygning fra Decoflame et attraktivt valg. Man kan skrue på forskellige parametre for at få en pejs, der æstetisk er forenelig med den individuelle boligindretning. Pejsene designes og fremstilles på vores domicil, og der anvendes kun nøje udvalgte materialer. Kvaliteten er høj, og vi har udviklet innovative løsninger for en både hurtig og sikker betjening af pejsen. Indbygningspejsen kræver plads og nøje overvejselser ifht. placering. Vi tager gerne en dialog inden projektets begyndelse, for at afklare ønsker og behov.

Hybrid pejsen - eller Hybrid Mist som den hedder hos os - er en "brænder" såvel som vores populære Denver Basic biobrænder. Derfor kan den anvendes på samme måde, netop med den pejsemodel man ønsker. 

Se eksempelvis vores enormt populære Montreal – gennemgående pejs til indbygning, som med sin store fleksibilitet kan tilpasses alle hjem. Med en gennemgående indbygningsmodel med en hybridbrænder  får du kig til flammerne fra to sider, og den gør sig derfor rigtig godt i en skillevæg mellem fx køkken og stue.

Du finder også den smukke Manhatten med hybridbrænder til indbygning, der har design, funktionalitet og kvalitet som omdrejningspunkt. Det anderledes og iøjnefaldende design giver ethvert rum karakter, og der er mulighed for at få den lavet i specialmål, så den passer til lige netop jeres hjem.

FORDELE VED EN HYBRIDBRÆNDER TIL INDBYGNING

  • En hybridpejs til indbygning afgiver ikke varme, men giver et flot og og varmt udtryk. Det er en fordel på de lune dage og aftener, hvor du gerne vil nyde hyggen, uden der bliver alt for varmt i boligen. Det er også en fordel, hvis du har børn i hjemmet, som kan komme til at røre ved pejsen.
  • Den afgiver ingen skadelige partikler til indeklimaet, og du bevarer derfor det gode indeklima ved hverken at skabe lugtgener, røg eller lignende.
  • Der kræves ingen sikkerhed i forhold til brandfare og lignende, som man skal overveje ved andre typer pejse.
  • Det er et miljøvenligt alternativ, fordi man slipper for skadelige emissioner til vores miljø.
  • Stor fleksibilitet i forhold til placering, da man ikke skal tage forbehold for aftræk eller skorsten.
  • Kræver minimal rengøring og vedligeholdelse sammenlignet med eksempelvis traditionelle pejse.
  • De er lavet i moderne design, der både tager højde for æstetik og funktionalitet.

DECOFLAME ER DIN GARANT FOR HYBRIDPEJSE TIL INDBYGNING I HØJ KVALITET

Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du nyde inspirationen fra Nordens største showroom i Vestbjerg i Nordjylland. Vi har bygget hybridbrændere ind i forskellige former for indsatser for at kunne inspirere dig til, hvordan du selv kan gøre det. Du kan også se vores andre typer af biopejse og gaspejse – showroomet indeholder mere end 30 forskellige slags.

Det er meget vigtigt for os at give vores kunder en god og kvalificeret service. Du er derfor altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller lignende. Du kan træffe os på tlf. +45 9630 4800 og info@decoflame.dk. Vi hører altid gerne fra dig og er klar til både sparring, rådgivning og venlig kundeservice.

Montreal - Gennemgående

Montreal - Gennemgående

Så kan man følge med fra både køkkenet og stuen - dét er smart!

Se Model
Montreal Clear

Montreal Clear

Bring naturen ind og hyggen ud - den formidable 2 i én løsning.
Se Model
Orlando - Åben til front

Orlando - Åben til front

Se Model

FORDELE VED EN HYBRIDBRÆNDER 

En hybridbrænder afgiver ikke varme, men et flot og og varmt udtryk. En fordel på lune hyggeaftener uden det bliver for varmt.

Den afgiver ingen skadelige partikler til indeklimaet, og du bevarer derfor det gode indeklima ved hverken at skabe lugtgener eller røg.

Der kræves ingen yderligere sikkerhed i forhold til brandfare eller lignende, som man skal tage hensyn til ved mere konventionelle typer pejse.

Hybrid Mist brænderen er et mere miljøvenligt alternativ, da man slipper for skadelige emissioner til miljøet med denne teknik.

Der er stor fleksibilitet i forhold til placering af brænderen, da man ikke skal tage forbehold for hverken aftræk eller skorsten.

Der er minimal rengøring og vedligeholdelse af Hybrid Mist brænderen, sammenlignet med eksempelvis de mere traditionelle pejse.

Indsatsene eller casings til Hybrid Mist er lavet i et moderne design, der både tager højde for æstetik, funktionalitet og tidens tendenser.

Ønsker man at skifte mellem en Hybrid Mist brænder og en biobrænder, har vi  konvertible løsningsforslag der gør det let og håndgribeligt.

Orlando - Gennemgående

Orlando - Gennemgående

Skab skønne rammer med denne pejs, der kan nydes både fra front og bag.
Se Model
Montreal Vue

Montreal Vue

Storslået og æstetsik pejs til den kvalitetsbevidste køber.

Se Model
Montereal Panorama - Gennemgående

Montereal Panorama - Gennemgående

Se Model

SE EN HYBRID MIST

Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du nyde inspirationen fra vores store showroom i Vestbjerg. Tag på virtuel tour her. Vi har bygget hybridbrændere ind i forskellige former for indsatser for at kunne inspirere dig til, hvordan du selv kan gøre det. Du kan også se vores andre typer af biopejse og gaspejse – showroomet indeholder mere end 30 forskellige slags.

Det er meget vigtigt for os at give vores kunder en god og kvalificeret service. Du er derfor altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller lignende. Du kan træffe os på tlf. +45 9630 4800 eller via mail. Vi hører altid gerne fra dig og er klar til både sparring, rådgivning og venlig kundeservice.

Memphis

Memphis

Flot enkel og stilren model, som kan fås med både biobrænder eller Hybrid Mist. Flot design der er nemt at arbejde med i boligen.

Se Model
Manhattan

Manhattan

Storslående og modernistisk med mulighed for custom-made størrelser.
Se Model