Montreal - Åben til Front

Eksklusivt, lækkert og høj kvalitet er fællesnævneren for Decoflames indbygningspejse - her modellen som er åben til front.

Pris fra 26.568,00 DKK
På lager hos 90 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Montreal - Åben til Front
Beskrivelse

Montreal er en stilren og minimalistisk indbygningsbiopejs i højeste kvalitet. Montreal er et oplagt valg af biopejs til nybyggeri eller som en del af et renoveringsprojekt i en ældre bolig. Alle biopejse fra Decoflame er designet og produceret i Vestbjerg, Nordjylland.
Montreal findes i forskellige varianter, denne er til åben front. Denne specifikke model er ideel, hvis man ønsker at der er fuld fokus på pejsen. Pejsehygge med moderne toner der skaber en æstetisk atmosfære. 

Modellen kan fås med manuel og elektronisk biobrænder, samt Hybrid Mist. De elektroniske modeller kan styres enten direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via vores Decoflame app. Se datasheet og eksempler på principtegninger nedenstående.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse