NYHED - Hybrid Mist

Hybrid Mist -brænderen der kun kræver el og demineraliseret vand, for at give illusionen af rigtige flammer. Perfekt til den travle familie.

Hybrid Mist

Brænderen der kun kræver el og demineraliseret vand!

Et af vores nyeste produkter - Hybrid mist - anvender udelukkende el og deminieraliseret vand. Ligesom vores biopejse er der ikke behov for hverken skorsten eller aftræk. Det er godt design kombineret med tanke på miljøet.

Pejsen er udviklet med en teknologi som forstøver vandet og laver det til damp. Dampen kan styres elektronisk og lyses op af indbyggede LED-lys, som giver illusionen af rigtige flammer. Der er LED på begge sider af brænderen, for en naturlig effekt.

For dem som ikke er interesseret i varme og åben ild i boligen, er dette både en hyggelig og fornuftig løsning. Hybrid mist er også god i nye boliger hvor der kan være et tørt indeklima, fordi den afgiver en lille smule fugt til rummet.

Som en af de få på markedet kondenseres der ikke vand på toppladen. Det skyldes, at toppladen er opvarmet og dermed forhindrer at der dannes kondens.  Der kan yderligere bestilles en special Nanocover anti-dug som påføres glassene fra fabrikantens side.

Hybrid mist kan sammensættes med størstedelen af vores casings. Blandt andet favoritten Montreal, som med sit skarpe og minimalistiske design ses i mange af de nybyggede huse. Et alternativ hertil er Orlando, som med en enkel ramme henleder tankerne på en mere traditionel indsats.

Da modellen er konvertibel, kan man vælge at ombytte Hybrid mist med enten en elektronisk eller manuel bioethanolbrænder, der afgiver varme. Det er en smart og nem løsning, som gør, at man kan nyde hyggen fra pejsen hele året rundt.

Har du spørgsmål, så kontakt enten os eller en af vores forhandlere tæt på dig.

 

Innovation og fornyelse

For at imødekomme efterspørgelsen på et alternativ til traditionelle pejse og brændeovne - og sågar biobrænderen, har vi udviklet en helt ny form for brænder: Hybrid Mist.

Vi kan tilbyde dig en dansk produceret brænder, hvor der er taget højde for i udviklingsprocessen, at den skulle være lige så intuitiv at betjene som vores anden meget populære brænder, Denver basic.

Har du en god idé, hvor du ønsker at integrere en Hybrid Mist brænder i et boligprojekt, som et alternativ til de mere gængse brændere, så tag kontakt til os for sparring og rådgivning, så hjælper vi dig på vej.


Demineraliseret vand

For at sikre produktets performance og brugeroplevelsen, skal man anvende demineraliseret- eller osmosevand. Det skyldes, at denne vandkvalitet ikke indeholder kalk, salte og mineraler og dermed formindsker bakterievækst og aflagringer. Det er derfor vigtig og et krav for pejsens driftssikkerhed og garanti. 

Demineraliseret vand kan købes flere steder i landet, bla. de mest gængse byggemarkeder. Hvis man ønsker at anvende vand fra hanen, skal man anvende en filterløsning. Vi tilbyde et BWT Bestmax filter til denne løsning. Der er også andre mærker på markedet, med samme egenskaber. Kontakt os for mere rådgivning, hvis du har spørgsmål.


Flyer Hybrid Mist

 

Brochure Hybrid Mist

 

Datasheet Hybrid Mist

 

Installation af filter

 

Hvorfor Vælge
Decoflame?

I Decoflame har vi designet og udviklet biopejse siden 2008. Det har gjort os til én af frontløberne indenfor luksusbiopejse til både danske såvel som udenlandske kunder. Alle pejse der forlader vores domicil i Nordjylland, er et resultat af innovative løsninger, et knivskarpt design og høj kvalitet. Kollektionen er udbygget med både hybrid- og gaspejse, som giver mange muligheder for tekniske og designmæssige løsninger. Intet er overladt til fantasien - vi skaber den ekstraordinære biopejs der fungerer i mange år.

Læs mere
 • 01 – Dansk design

  Vi har valgt, at alle pejsene skal designes og bygges lokalt. Den knowhow er fundamental for at skabe et produkt, som vi mener, vores kunder fortjener.

 • 02 – Den unikke løsning

  Én af vores største forcer er, at vi med en in-house tegneafdeling kan designe og fremstille pejse, der er 100% tilrettet den enkelte kundes ønsker og behov.

 • 03 – Fokus på kvalitet

  Valg af gedigne kvalitetsmaterialer er essentielt, for at skabe et robust produkt, der både fungerer og er holdbart. Dét giver en god brugeroplevelse.

 • 04 – Innovative funktioner

  Udstyret med forskellige sikkerhedssensorer, brændstofsbesparende funktioner og mulighed for kontrol via App, er Decoflames pejse intuitive at betjene.