NYHED - Lamelvæg og pejs i ét
Lamelvæggene med integreret brænder har et skønt samspil ild og træ imellem. Æstetisk og naturligt. De fås i flere udformninger og finish, som hver har sit individuelle udtryk

LAMELVÆG OG INTEGRERET PEJS

Den smarte løsning

Indbygningspejsen - der ikke kræver en ombygning

Med vores nyhed, er der sørget for næsten det hele. Du kan give din bolig et ekstra twist, med dette spændende samspil mellem ild og træ. Det er kun få valg der skal træffes, førend der står en færdig, æstetisk pejsevæg. Og så er det helt uden ekstra omkostninger til ombygning af din bolig.

Mix og Match

Du undgår besværlige byggeprocesser, men får en kvalitetsvæg og pejs, der skaber både hygge og merværdi til din bolig - præcist tilpasset dine ønsker. Ved den lave model er det kun brænderen der skal isættes, efter placering er valgt. Ved den høje model kommer lamellerne løse, skåret til - så de nemt påsættes efter nederste og øverste del er samlet. Afslutningsvis isættes den valgte brænder.

Udover den stilrene designløsning kommer væggen med skjulte hjul. Det gør det nemt at ændre placeringen af væggen, som både kan agere rumdeler og stilles op ad en allerede eksisterende væg. Planløsningen bliver flydende og man kan flytte den rundt efter behov og temperament. 

Præsentationsvideo

Kvalitet og holdbarhed

Hos Decoflame vægter vi kvalitet højt. Derfor er vi glade for vores samarbejde med danske AcuWood.

Vi kan tilbyde vores kunder en lamelvæg med pejs, hvor fokusset i udviklingen har været at skabe et både et tidløst design såvel som et produkt med lang holdbarhed.

Specialløsning

Står du med et unikt projekt, som kræver en specialløsning, så tag gerne kontakt til os for sparring og rådgivning om dit projekt.

Lamelvægsbrochure

 

Eksempel på principtegning

 

Hvorfor Vælge
Decoflame?

I Decoflame har vi designet og udviklet biopejse siden 2008. Det har gjort os til én af frontløberne indenfor luksusbiopejse til både danske såvel som udenlandske kunder. Alle pejse der forlader vores domicil i Nordjylland, er et resultat af innovative løsninger, et knivskarpt design og høj kvalitet. Kollektionen er udbygget med både hybrid- og gaspejse, som giver mange muligheder for tekniske og designmæssige løsninger. Intet er overladt til fantasien - vi skaber den ekstraordinære biopejs der fungerer i mange år.

Læs mere
 • 01 – Dansk design

  Vi har valgt, at alle pejsene skal designes og bygges lokalt. Den knowhow er fundamental for at skabe et produkt, som vi mener, vores kunder fortjener.

 • 02 – Den unikke løsning

  Én af vores største forcer er, at vi med en in-house tegneafdeling kan designe og fremstille pejse, der er 100% tilrettet den enkelte kundes ønsker og behov.

 • 03 – Fokus på kvalitet

  Valg af gedigne kvalitetsmaterialer er essentielt, for at skabe et robust produkt, der både fungerer og er holdbart. Dét giver en god brugeroplevelse.

 • 04 – Innovative funktioner

  Udstyret med forskellige sikkerhedssensorer, brændstofsbesparende funktioner og mulighed for kontrol via App, er Decoflames pejse intuitive at betjene.