En indsats biopejs er udviklet til at sidde i en væg eller mur. Hos Decoflame tilbyder vi
både biopejs indsatse som er indbygget på samme måde som en traditionel pejs. Men
også indsatse som kan placeres hvor som helst i en væg, og endda være åben til flere
sider. 

Vores nyeste biopejs indsats Montreal CLEAR kan endda placeres i en ydermur – med en
termorude på udvendig side som en del af dens gennemgående design.

Outdoor Built-in

Outdoor Built-in

Til det rekreative udeområde - indtagende med et strejf af sydhavsstemning.
Se Model
Denver e-Ribbon

Denver e-Ribbon

Brænderen til unikke projekter, hvor individualisme er en vigtig faktor.
Se Model
Denver Corner

Denver Corner

Se Model

Brændere er de enheder i din biopejs, der udstyrer dig med de hyggelige og stemningsskabende flammer. Hvis din biopejs har mulighed for det, kan du tilpasse den med automatisk eller manuel brænder, der imødekommer dit ønske og budget. De automatiske brændere betjenes hurtigt og intuitivt med enten medfølgende fjernbetjening, på kontrolpanelet eller via Decoflames App til både Apple og Android.

De manuelle pejse tændes med en lang pejselighter eller -tændstik.

Der er fordele ved både manuelle og automatiske brændere

Ved en manuel brænder har du en økonomisk fordel i, at typen er mere enkelt fremstillet end den automatiske. Her kan du altså spare penge på opbygningen af din biopejs, mens du bibeholder det smukke udtryk. Selve konstruktionen - eller opbygningen - af biopejsen er mere enkel og betjeningen er old fashion på den gode måde med pejselighter eller pejsetændstikker. Kvaliteten af denne type brænder er lige så høj som den elektroniske - den store forskel ligger i et åbent # lukket system, samt betjeningen af brænderne.

Den automatiske brænder er nem at betjene. Du kan slukke og tænde for flammen med et enkelt tryk på kontrolpanelet eller din fjernbetjening. På alle automatiske brændere er der også mulighed for at skrue op og ned for flammens størrelse. Der findes også en varierende mængde sikkerhedssensorer, som blandt andet måler CO2-niveau, overophedning og andre udslag i stabilitet og ydelse på din biopejs. Den automatiske brænder kræver strøm og dermed lidt ekstra planlægning, når du skal bygge din biopejs ind i hjemmet.

Fordele ved typerne af brændere:

Manuel

  • Det økonomiske valg.
  • Gør biopejsen nem at placere.
  • bibeholder biopejsens smukke udseende.

Automatisk

  • Tænder og slukker nemt biopejsen.
  • Tilføjer flere sikkerhedsfunktioner.
  • Kan skrue op og ned for flamme.

Brænderne i vores væghængte biopejse

En væghængt biopejs kan brede skæret fra de levende flammer ud i rummet på vidunderlig vis. En af de dejlige ting ved en væghængt biopejs er, at den er så nem at placere på væggen. De fleste væghængte modeller kommer med en manuel brænder, som giver frihed til placering af biopejsen.

Den væghængte biopejs, Tokyo, findes dog med både manuel og elektronisk brænder. Her er det et spørgsmål om præference - og så skal man naturligvisa tænke ind, at der skal strøm til den elektroniske i planlægningsfasen.

Torino er en væghængt biopejs, som udelukkende kommer med den elektroniske brænder. Modellen kommer i 2 størrelser, alt afhængigt af, hvor stort et rum man ønsker den skal være i.

Brænderne i vores biopejse til indbygning

Du kan konfigurere de fleste af vores biopejse til indbygning med både manuelle og automatiske brændere i flere størrelser. Vi har ønsket at give dig, den frihed til at kunne designe netop dén biopejs, der passer ind i din bolig for et succesfuldt resultat. 

Enkelte af vores biopejse til indbygning er helt særlige modeller. For eksempel Paris, der er slank og smuk i sin enkelthed. 

Pejsens dimensioner gør den nem at placere i smalle åbninger eller bygge ind i et hjørne, hvor den kan give en skøn hyggebelysning. Brænderen er den lille men absolut effektive Nice Square Built-in brænder.

I den anden ende af skalaen har vi brændernes ultimative ultimative model - Denver e-Ribbon. Netop denne brænder kan bygges i enhver ønsket størrelse - og med flere brændezoner, som kan justeres enkeltvis.

Den kan bruges som en integreret brænder i f.eks en halvmur. Som brænder i de klassiske modeller Montreal og Orlando, hvis man ønsker en meget stor biopejs. Alternativt i den fænomenale model Montreal Vue - eller som her i et spisebord https://www.decoflame.dk/biopejse/bioethanol-braendere/denver-e-ribbon-braender.

Se det flotte match mellem brændere og biopejse

Der er rigtig mange muligheder for eksklusive og custom-made designs, til dem som ønsker en individuel løsning. Du kan se mange flere modeller og andre typer i det fulde udvalg af biopejse.Denver Curved

Denver Curved

Biopjes i særklasse med et unikt design der gør, at man kan skabe sit helt eget udtryk.
Se Model
Denver Round

Denver Round

Luksus udgaven i kompakt design med alle de lækre features som de store.
Se Model
Built-in med læbe

Built-in med læbe

Se Model
Built-in uden læbe

Built-in uden læbe

Drop-down brænder til projekter hvor den personlige løsning er i fokus.
Se Model
Baseplate manuel

Baseplate manuel

Kreativ frihed, lækkert design, god kvalitet - fremragende!
Se Model
Nice Built-in

Nice Built-in

Se Model
Denver Ellipse

Denver Ellipse

Originalt design, uovertruffen kvalitet samt moderne teknologi - perfekt til konferencelokalet.
Se Model
Denver Basic

Denver Basic

Fænomenal biobrænder, innovative løsninger og App betjening - perfekt til hverdagen!
Se Model