En indsats biopejs er udviklet til at sidde i en væg eller mur. Hos Decoflame tilbyder vi
både biopejs indsatse som er indbygget på samme måde som en traditionel pejs. Men
også indsatse som kan placeres hvor som helst i en væg, og endda være åben til flere
sider. 

Vores nyeste biopejs indsats Montreal CLEAR kan endda placeres i en ydermur – med en
termorude på udvendig side som en del af dens gennemgående design.

Lamelvæg

Lamelvæg

Æstetik, funktionalitet og hygge - med naturlige materialer.
Se Model
Austin

Austin

Et åbent design og bløde former kendetegner denne kvalitetsbiopejs.
Se Model
Malmö

Malmö

Se Model

En biopejs fritstående i rummet er både smuk og funktionel

Fritstående biopejse er de mest placeringsvenlige typer af biopejse. De er elegante i sig selv og med til at sætte en atmosfære af eksklusivitet kombineret med hygge, uanset om de er placeret ude eller inde.  De fleste af disse biopejse er med manuel brænder og behøver derfor ikke være tilkoblet strøm.

En biopejs har sin berettigelse hos dig. Uanset størrelse og indretning af dit hjem, kan de levende flammer fra den nemt placerede biopejs være med til at sætte den helt rigtige stemning i rummet. Kun kreativiteten og boligens rammer sætter grænser for, hvor du kan placere en fritstående biopejs. Stil den midt i rummet og lad den være midtpunktet for en hyggelig aften med vennerne, eller placér den under den overdækkede terrasse og nyd de sidste dråber aftenhygge med levende ild og en lun fornemmelse tæt på kroppen.

En fritstående biopejs er også miljøvenlig

Vajende flammer og lun hygge er det, der bør vægte mest, når du beslutter dig for at forkæle dit hjem, dig selv og dine gæster med en biopejs. Men i tilgift får du også en miljøvenlig hyggespreder, der teknisk set er CO2-neutral. Brændslet er fremstillet af planter, der allerede har arbejdet hårdt på at trække CO2 ud af luften i deres levetid. Når du brænder bioethanolen og nyder flammernes dans, frigives der en mindre mængde CO2. Du bør derfor være opmærksom på at lufte ud i rummet, når pejsen er tændt, med mindre den er placeret udendørs.

Og den er lige så prisvenlig som en miljømærket brændeovn

En gennemsnitlig brænder i en biopejs kan højne stemningen i omkring 4 timer på en liter bioethanol. Det koster cirka 10 kroner i timen for at lade hyggen sprede sig med de lune flammer. Det koster omtrent det samme at have biopejsen tændt som en miljømærket brændeovn. Den fritstående biopejs kan du dog flytte efter behag, hvis du skal omdekorere.

Fritstående biopejse til indendørs og udendørs brug

Det bedste ved en fritstående biopejs er, at den er så fleksibel, at den kan vokse med dig og din skiftende smag. De små fra Nice Table-top kan bruges, hvor som helst du ønsker det i boligen – inde i køkken-alrummet eller som udendørs biopejs. Du kan endda flytte den med dig rundt, hvis du skal have en hyggelig venindeaften i haveloungen og lige kunne bruge lidt ekstra hyggebelysning på sidebordet.

Selv en lamelvæg med Montreal-pejs er et flytbart møbel. Vi bygger den, så den passer ind i dine ønsker og din bolig. Du vælger selv brænderen, som biopejsen skal udstyres med. Hvis du vælger en manuel brænder, får du en meget fleksibel væg som kan flyttes rundt. Perfekt når trangen til omrokering og dekorering kommer over sig!

Men du kan selvfølgelig også stille den et fast sted i rummet og koble den elektroniske brænder til elnettet for den fjernbetjente løsning.

Se din biopejs i vores showroom – også online

Hvis du gerne vil se biopejsen i funktion og fornemme stemningen fra den, er du altid velkommen til at komme forbi et af vores showrooms. Vi har en permanent udstilling i HUSET i Middelfart og Nordens største showroom i Vestbjerg i Nordjylland. Du er også meget velkommen til at ringe på tlf. +45 9630 4800 eller sende os en mail på info@decoflame.dk, hvis du har spørgsmål til os.

Som en ekstra lækker feature, kan du træde ind i vores showroom hjemmefra. Med kun et par klik, kan du træde ind i vores showroom hjemmefra

Nice Table-Top

Nice Table-Top

Det er ikke uden grund - dette er en kundefavorit. Alsidig, stilet og hyggelig.
Se Model
Nice Series

Nice Series

Alsidig model til brug inde og ude med optagelig brænder - dobbelt glæde.
Se Model
Nice Round

Nice Round

Se Model
Montreal Furniture

Montreal Furniture

Helt og aldeles ren eksklusivitet til den bevidste kunde.
Se Model
Ellipse Floor

Ellipse Floor

Når tingene ikke altid behøver at være så firkantede.
Se Model
Ascot Lux

Ascot Lux

Se Model
Sydney

Sydney

Stramme linjer og et enkelt design gør denne biopejs utrolig anvendelig.
Se Model
World

World

Når tingene godt må være anderledes på den super lækre måde.
Se Model
Monaco Square

Monaco Square

Se Model
Monaco Round

Monaco Round

Organiske former, høj kvalitet og hygge - dejligt.
Se Model
Dubai Square

Dubai Square

Ønsker du sydhavsstemning - så vælg en fantastisk ude biopejs.
Se Model
Dubai Round

Dubai Round

Se Model