En indsats biopejs er udviklet til at sidde i en væg eller mur. Hos Decoflame tilbyder vi
både biopejs indsatse som er indbygget på samme måde som en traditionel pejs. Men
også indsatse som kan placeres hvor som helst i en væg, og endda være åben til flere
sider. 

Vores nyeste biopejs indsats Montreal CLEAR kan endda placeres i en ydermur – med en
termorude på udvendig side som en del af dens gennemgående design.

Austin

Austin

Et åbent design og bløde former kendetegner denne kvalitetsbiopejs.
Se Model
Malmö

Malmö

Terrassevarmeren Malmö er en nyhed i vores udesortiment.
Se Model
Nice Table-Top

Nice Table-Top

Se Model

Funktionelle fritstående biopejse

Fritstående biopejse er nogle af de mest placeringsvenlige typer af biopejse til boligen. De er stilrene og med til at omgive atmosfæren med eksklusivitet og hygge. Og det uanset om de er placeret indenfor eller udenfor. De fleste af disse biopejse fås med manuel brænder og behøver derfor ikke være tilkoblet strøm. Der findes dog også elektroniske modeller, hvis man ønsker det istedet - det gælder både med bioethanol og vores nyhed Hybrid Mist. Hos Decoflame finder du, et væld at flotte modeller til din bolig.

En biopejs bliver ofte the center of attention. Uanset størrelse og indretning af dit hjem, kan de levende flammer fra den nemt placerede biopejs være med til at sætte den helt rigtige stemning i rummet. Kun kreativiteten og boligens rammer sætter grænser for, hvor du kan placere en fritstående biopejs. Stil den midt i rummet og lad den være midtpunktet for en hyggelig aften med vennerne, eller placér den under en overdækket terrasse og nyd aftenen med levende ild og den lune fornemmelse tæt på.

Nice Series

Nice Series

Alsidig model til brug inde og ude med optagelig brænder - dobbelt glæde.
Se Model
Nice Round

Nice Round

Fordelen ved at vælge en fritstående pejs hvad enten det er bio-, hybrid-, eller gaspejs er mange.
Se Model
Montreal Furniture

Montreal Furniture

Se Model

Med tanke på miljø og tegnebog

Vajende flammer og lun hygge er det, der bør vægte mest, når du beslutter dig for at forkæle dit hjem med en biopejs. Men i tilgift får du også en miljøvenlig hyggespreder, der teknisk set er CO2-neutral.

Brændslet er fremstillet af organisk materiale, der allerede har arbejdet hårdt på at trække CO2 ud af luften i deres levetid. Når du brænder bioethanolen, frigives der en mindre mængde CO2. Du bør derfor være opmærksom på at lufte ud i rummet, når pejsen er tændt.

Der er forskel på, hvor meget bioethanol en biobrænder bruger afhængigt af, om det er en manuel eller elektronisk model, samt størrelsen på brænderen og selve lokalet.

Men en manuel brænder kan højne stemningen i omkring 4 timer på en liter bioethanol. Det koster knap 10 kroner i timen for at lade hyggen sprede sig med flammerne som luner i dit hjem. Det koster omtrent det samme at have biopejsen tændt som en miljømærket brændeovn. Forskellen er, at  den fritstående biopejs kan flyttes efter behag, hvis du ønsker at lave indretningen om.

Ellipse Floor

Ellipse Floor

Når tingene ikke altid behøver at være så firkantede.
Se Model
Ascot Lux

Ascot Lux

Småt er godt - og det er denne alsidige biopejseindsats der kan placeres et utal af steder.
Se Model
Sydney

Sydney

Se Model

Fritstående biopejse til indendørs og udendørs brug

Det bedste ved en fritstående biopejs er, at den er så fleksibel, at den kan vokse med dig og din skiftende smag. De små fra Nice Table-top kan bruges, hvor som helst du ønsker det i boligen – inde i køkken-alrummet eller som udendørs biopejs. Du kan flytte den med dig rundt, hvis du skal have en hyggelig venindeaften i haveloungen og kunne bruge lidt ekstra hyggebelysning.

Selv en lamelvæg med Montreal-pejs er et flytbart møbel. Vi bygger den, så den passer ind i dine ønsker og din bolig. Du vælger selv brænderen, som biopejsen skal udstyres med. Uanset brænder du vælger, får du en meget fleksibel væg som kan flyttes rundt. Perfekt når trangen til omrokering og dekorering kommer over sig! 

World

World

Når tingene godt må være anderledes på den super lækre måde.
Se Model
Monaco Square

Monaco Square

Er man vild med de kubistiske former - er dette modellen!
Se Model
Monaco Round

Monaco Round

Se Model

Se din biopejs i vores showroom – også online

Hvis du gerne vil se biopejsen i funktion og fornemme stemningen fra den, er du altid velkommen til at komme forbi et af vores showrooms. Vi har Nordens største showroom i Vestbjerg i Nordjylland. Du er også meget velkommen til at booke et møde, hvor du kan stille spørgsmål til modellerne.

Som en ekstra lækker feature, kan du også træde ind i vores showroom hjemmefra. Sæt dig til rette i yndlingsstolen og begiv dig rundt i den virtuelle tour i dit eget tempo.

Dubai Square

Dubai Square

Ønsker du sydhavsstemning - så vælg en fantastisk ude biopejs.
Se Model
Dubai Round

Dubai Round

Luksus, elegance og stemning i ét og samme produkt - perfekt.
Se Model