En indsats biopejs er udviklet til at sidde i en væg eller mur. Hos Decoflame tilbyder vi
både biopejs indsatse som er indbygget på samme måde som en traditionel pejs. Men
også indsatse som kan placeres hvor som helst i en væg, og endda være åben til flere
sider. 

Vores nyeste biopejs indsats Montreal CLEAR kan endda placeres i en ydermur – med en
termorude på udvendig side som en del af dens gennemgående design.

Montreal - Åben til Front

Montreal - Åben til Front

Pejsen der kræver den fulde opmærksomhed fra beskueren.
Se Model
Montreal - Åben til front og én side

Montreal - Åben til front og én side

Det er altid spændende hvad der er rundt om hjørnet.
Se Model
Montreal - Åben til 3 sider

Montreal - Åben til 3 sider

Se Model

Biopejseindsatser kan forme og skabe et rum

Indsats biopejse er udviklet til at blive placeret i en væg eller mur. En indsats biopejs kan placeres som en traditionel pejs og være med til at skabe et hyggeligt, lukket rum. Men den kan også være åben til begge sider og forbinde to rum eller bygges ind i en lav skillevæg i stuen.

En biopejs til indbygning, kan placeres kan placeres stort set overalt, hvor omgivelserne tillader det. Med de nemme egenskaber fra en biopejs, der hverken oser eller afgiver voldsom varme, kan du få bygget den ind, hvor det aldrig har været muligt med en traditionel pejs. Med tilretning af en eksisterende væg - eller opbygning af en ny - kan man indbygge en biopejs og skabe en helt anden dimension i rummet.

Den indbyggede biopejs kan også være et vindue til verden udenfor

De helt særlige fordele ved biopejsene gør, at du kan give en dunkel stue et helt nyt lysindfald, der om aftenen kan fungere som hyggebelysning med levende flammer. Du behøver ikke bekymre dig om aftræk eller løbesod – biopejsen er nem at have med at gøre og skaber en stemning i rummet helt uden besværlighederne fra brændeovne eller traditionelle pejse. 

Skab en sammenhæng mellem to rum med en biopejs-indsats

Kun fantasien sætter grænsen for, hvor du kan bygge en biopejs ind i huset. Hvis du gerne vil have en åbning og mellem to rum og dele lys og atmosfære mellem dem, kan en indsats med en biopejs give dig en helt ny dimension af stemning i rummene. Her er det nærmest nødvendigt at fremhæve den virkeligt smukke og stilrene Montreal Vue biopejs, der kan bygges op helt efter dine ønsker og dimensioner.

Biopejs-indsats i lejlighed

Det har før været en vanskelig opgave, hvis ikke nærmest umuligt, at implementere en brændeovn eller en pejs i et lejlighedsprojekt. Med en biopejs har du nu den mulighed - og du skal ikke bekymre dig om hverken skorsten, aftræk el. lign.

Biopejse kan pryde enhver lejlighed, hvis væggens konstruktion er udarbejdet efter forskrifterne. Med en visionær tankegang kan man åbne op mellem to mindre rum og skabe sammenhæng af nye dimensioner.

Konverter en traditionel pejs med en biopejs-indsats til pejs

Hvis dit hjem allerede er indrettet med en pejs eller brændeovn, kan du lave  den om til en biopejs, med en relativ lille ombygning. 

Vi hjælper dig med den bedste løsning og rådgiver ifht. hvad der skal gøres i ombygningsprocessen af den oprindelige installation.

Biopejsen giver skønne flammer og lader dig mærke varmen uden at have den buldrende fornemmelse fra en fuldt optændt pejs.

Westminster kan blandt andet anvendes i dit renoveringsprojekt ifht. en gammel pejseindsats. Den er moderne, men har charmen med sig, så du stadig kan nyde både cigar- og cognac stemning.

Få inspiration til indbygningen af din biopejs i vores showroom

Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du nyde inspirationen fra Nordens største biopejs-showroom i Vestbjerg i Nordjylland. Vi har bygget biopejse ind i forskellige former for indsatser for at kunne inspirere dig til, hvordan du selv kan gøre det. Du kan også se vores andre typer af biopejse – showroomet indeholder mere end 30 forskellige slags.

Du er også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andet, du vil tale med os om. Du kan træffe os på tlf. +45 9630 4800 og info@decoflame.dk. Vi hører altid gerne fra dig og er klar til både sparring, rådgivning og venlig kundeservice.

Montreal - Gennemgående

Montreal - Gennemgående

Så kan man følge med fra både køkkenet og stuen - det er smart!
Se Model
Montreal Clear

Montreal Clear

Bring naturen ind og hyggen ud - den formidable 2 i én løsning.
Se Model
Orlando - Åben til front

Orlando - Åben til front

Se Model
Orlando - Gennemgående

Orlando - Gennemgående

Skab skønne rammer med denne pejs, der kan nydes både fra front og bag.
Se Model
Montereal Panorama - Gennemgående

Montereal Panorama - Gennemgående

Utraditionel pejs der forener flere rum og skaber sammenhæng.
Se Model
Westminster

Westminster

Se Model
Memphis

Memphis

Flot enkel og stilren model, som kan fås med både biobrænder eller Hybrid Mist. Flot design der er nemt at arbejde med i boligen.

Se Model
Montreal Vue

Montreal Vue

Storslået og æstetsik pejs til den kvalitetsbevidste køber.

Se Model
Manhattan

Manhattan

Se Model