En indsats biopejs er udviklet til at sidde i en væg eller mur. Hos Decoflame tilbyder vi
både biopejs indsatse som er indbygget på samme måde som en traditionel pejs. Men
også indsatse som kan placeres hvor som helst i en væg, og endda være åben til flere
sider. 

Vores nyeste biopejs indsats Montreal CLEAR kan endda placeres i en ydermur – med en
termorude på udvendig side som en del af dens gennemgående design.

Montreal - Åben til Front

Montreal - Åben til Front

Stilren og minimalistisk indbygningsbiopejs i højeste kvalitet.

Se Model
Montreal - Åben til front og én side

Montreal - Åben til front og én side

Det er altid spændende hvad der er rundt om hjørnet.
Se Model
Montreal - Åben til 3 sider

Montreal - Åben til 3 sider

Se Model

Biopejseindsatser der skaber æstetiske rum

Indsats biopejse er udviklet specielt til at blive placeret i en væg eller mur. En indsats biopejs kan placeres som en traditionel pejs og være med til at skabe et hyggeligt og æstetisk rum. Indsatsen fås i flere design og kan skabe både lukkede, hyggelige rum eller forbinde to rum til en helhed – alt afhængig af hvilken model man vælger.

En biopejs til indbygning, kan placeres stort set overalt, hvor omgivelserne tillader det. Med få tekniske krav, kan du få bygget den ind, hvor det har været udfordrende ifht. traditionelle pejse. Med tilretning af en eksisterende væg - eller opbygning af en ny - kan biopejsen skabe en helt anden dimension og æstetik i rummet.

Montreal - Gennemgående

Montreal - Gennemgående

Så kan man følge med fra både køkkenet og stuen - dét er smart!

Se Model
Montereal Panorama - Gennemgående

Montereal Panorama - Gennemgående

Utraditionel pejs der forener flere rum og skaber sammenhæng.
Se Model
Montreal Clear

Montreal Clear

Se Model

Den indbyggede biopejs med vindue til naturen

Som en af de få, har Decoflame udviklet en helt unik biopejs, som bringer naturen ind og hyggen ud i din bolig. De helt særlige fordele ved biopejsene gør, at du kan integrere en biopejs i din ydermur og derved skabe en helt unik atmosfære - set både indefra og udefra. Det giver boligen karakter og dine besøgene får oplevelsen af at naturen og flammerne i smuk harmoni.

Du behøver ikke bekymre dig om hverken aftræk, skorsten eller yderligere meromkostninger til vedligehold, som man ser ved de mere traditionelle pejse. Saml dine kære, sæt jer tilbage og nyd udsigten, Vi er sikre på, at der bliver rift om denne favoritplads, når der skal være tid til fordybelse og afslapning.

Orlando - Gennemgående

Orlando - Gennemgående

Skab skønne rammer med denne pejs, der kan nydes både fra front og bag.
Se Model
Orlando - Åben til front

Orlando - Åben til front

Klassisk model med en moderne vinkel og innovative funktioner.
Se Model
Montreal Vue

Montreal Vue

Se Model

Foren to rum med en biopejs

Kun fantasien sætter grænser for, hvor du kan bygge en biopejs ind i huset. Hvis du ønsker ar have en åbning mellem to rum og dele lys og atmosfære imellem dem, er en indsats med en biopejs en perfekt løsning. Ofte laves det mellem køkken og stue for at man kan nyde flammerne i de rum man mest befinder sig i.

Den giver dybde, den gør dig nysgerrig på, hvad der er på den anden side – i det hele taget får rummene en ny dimension og ikke mindst udtryk. Vi vil gerne fremhæve den stilrene Montreal Vue biopejs, der kan bygges op helt efter dine ønsker og dimensioner.

Westminster

Westminster

Klassisk pejs - nutidig teknologi, det er opskriften på en favoritpejs!

Se Model
Memphis

Memphis

Flot enkel og stilren model, som kan fås med både biobrænder eller Hybrid Mist. Flot design der er nemt at arbejde med i boligen.

Se Model
Manhattan

Manhattan

Se Model

Biopejs-indsats i lejlighed

Det har før været en vanskelig opgave, hvis ikke nærmest umuligt, at implementere en brændeovn eller en pejs i et lejlighedsprojekt. Med en biopejs har du den mulighed - og du skal ikke bekymre dig om hverken skorsten elleraftræk - kun at konstruktion dertil er udarbejdet efter forskrifterne.

Med en visionær tankegang kan man åbne op mellem to mindre rum og skabe sammenhæng af nye dimensioner. Westminster kan blandt andet anvendes i dit renoveringsprojekt ifht. en gammel pejseindsats. Den er moderne, men har charmen med sig, så du stadig kan nyde både cigar- og cognac stemning.