En indsats biopejs er udviklet til at sidde i en væg eller mur. Hos Decoflame tilbyder vi
både biopejs indsatse som er indbygget på samme måde som en traditionel pejs. Men
også indsatse som kan placeres hvor som helst i en væg, og endda være åben til flere
sider. 

Vores nyeste biopejs indsats Montreal CLEAR kan endda placeres i en ydermur – med en
termorude på udvendig side som en del af dens gennemgående design.

Atlantic

Atlantic

Formsikker biopejs med et rent design og lækre materialevalg.
Se Model
New York

New York

Biopejsen der med fordel kan erstatte tv'et - ren afslapning!
Se Model
Tokyo

Tokyo

Se Model

BIOPEJS TIL VÆG

Hvis man ønsker lidt luksus og hygge, men ikke har mulighed for at lave et hul i væggen eller bygge en mur op til en indbygningspejs, er en væghængt biopejs optimal. De super moderne pejse er lækre at anvende i indretningen til at skabe personlige rum – og så kræver de ikke ret meget plads.

VÆGHÆNGT BIOPEJS TIL SOMMERHUSET ELLER LEJLIGHEDEN

Biopejse til væg kan både bruges i alt fra villaer til lejligheder, sommerhuse osv. De kræver ikke megen plads - ej heller udtræk eller skorsten - de skal blot hænges op på væggen, hvor der er en ledig plads. Det er en fantastisk genvej til at skabe stemning og varme – både i store og små private hjem og erhverv.

Der findes et stort udvalg af væghængte pejse fra Decoflame med både manuelle og elektroniske brændere samt et utal af størrelser, finish og farver, så man kan selv afstemme, hvilket behov man har.

Se blandt andet vores populære væghængte biopejs Atlantic, der med sit simple og strømlinede udtryk passer perfekt ind i de fleste hjem. Udarbejdet i gedigne materialer og med et stort udvalg af finish, fremstår den super minimalistisk og elegant.

Er du til et mere vovet design, er vores Tokyo biopejs til væg det helt rette valg for dig. Biopejsens runde form er iøjnefaldende og super smuk, og den fås i en række forskellige farver såsom sort, kobber og messing, der hver især har et unikt udtryk.

FORDELE VED EN BIOPEJS TIL VÆG

Det kan være vanskeligt at vælge, hvilken pejs man skal vælge – der er mange at vælge imellem, som har hver deres forcer. Vi har derfor fremhævet nogle af fordelene ved biopejse til væg her:

  • Ligesom øvrige biopejse brænder væghængte biopejse med bioethanol, som er et et miljøvenligt alternativ i sammenligning med andre brændertyper. Læs mere om bioethanol.
  • De er nemme at montere - kræver kun lidt teknisk snilde.
  • Fungerer rigtig godt i mindre boliger, hvor der ikke er så meget plads.
  • Minimal vedligeholdelse og rengøring, fordi væghængte biopejse ikke afgiver sod, røg og aske.
  • Den afgiver foruden hyggestemning også en let varme fra flammerne, som luner i de kolde måneder.
  • Det væghængte design er både super dekorativt og fleksibelt, så du kan nemt og hurtigt flytte den væghængte biopejs, hvis du vil ændre på indretningen.
  • De er fantastiske til at skabe hyggelige kroge i hjemmet, der kan danne ramme for alt fra læsning til et godt glas vin med gode venner.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, er en væghængt biopejse sandsynligvis noget for dig!

STORT UDVALG AF VÆGHÆNGTE BIOPEJSE HOS DECOFLAME

Er du blevet nysgerrig efter at se og mærke vores biopejse til væg? Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du nyde inspirationen fra Nordens største biopejs-showroom i Vestbjerg i Nordjylland. Du kan foruden vores væghængte biopejse også se vores øvrige typer af biopejse, gaspejse og hybridpejse – showroomet indeholder mere end 30 forskellige slags.

Hvis du ikke lige kommer forbi Vestbjerg, kan du også finde inspiration online. Vi har samlet en masse billeder med inspiration til, hvordan du kan integrere vores pejse i indretningen – hvad enten du er til en væghængt, indbygning, lofthængt eller fritstående biopejs - eller måske en Hybrid Mist 

Du er også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller andet. Du kan træffe os på tlf. +45 9630 4800 og info@decoflame.dk. Vi hører altid gerne fra dig og er klar til både sparring, rådgivning og venlig kundeservice.

Torino

Torino

Når man foretrækker nordisk design kombineret med god kvalitet.
Se Model