Montreal Vue

Når man gerne vil have lidt ud over det sædvanlige, er en Montreal Vue et fantastisk valg.

Pris fra 96.395,00 DKK
På lager hos 90 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Montreal Vue
Beskrivelse

Montreal Vue fra Decoflame er en imponerende pejs med "wow-effekt", der kan transformere ethvert rum med sin elegance og funktionalitet.

Denne pejs er tilgængelig i flere smukke finish, herunder klassisk sort, raffineret kobber og luksuriøs messing, hvilket giver dig mulighed for at vælge den, der passer bedst til din indretning. Pejsen er designet til at skabe en smuk opdeling mellem rum, så den er ideel til at adskille køkken og stue eller endda badeværelse og soveværelse. Den tilføjer ikke kun en varmekilde og oplevelse, men også værdi til din bolig.

Montreal Vue fås med flere forskellige brændere. Du kan vælge mellem en elektronisk brænder, hvilket giver dig fuld kontrol over flammens intensitet og varmeniveau samt en manuel brænder, som er en mere traditionel brænder. Derudover tilbydes også en af de nyeste innovationer inden for brændere, nemlig Hybrid Mist. Her anvendes der demineraliseret vand som skaber damp, og sammen med LED-lys giver det et imponerende skue med blide, naturtro flammer.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse