Tokyo

Her er der leget med designet og Tokyoen's runde design er helt sikkert et iøjnefaldne og super lækker element til rummet - hvad enten det er til privat eller erhverv.

Pris fra 33.468,00 DKK
På lager hos 90 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Tokyo
Beskrivelse

Tokyo-modellen er en væghængt biopejs, som udfordrer formerne og leger med designelementerne. Tokyo’ens runde form giver et andet look til hjemmet. Den udskiftelige front kan fås i mange forskellige finishs og farver, såsom børstet og poleret kobber, messing, stål eller samme sorte farve som casingen. Denne biopejs er til dem som ønsker tingene anderledes kantet.

Tokyo fås med både elektronisk Denver F3 og F6-brænder samt en manuel bioethanolbrænder.

Den elektroniske model kan styres direkte via displayet på pejsen, med den medfølgende fjernbetjening eller via Decoflame appen som fås til både Android og iOS.

På den manuelle udgave kan man trinløst regulere flammeintensiteten og varmeafgivelsen på brænderen ved hjælp af brænderens lukkemekanisme og samtidig forlænge brændetiden. Pejsen slukkes nemt med kun et enkelt snuptag.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse