Montreal - Åben til 3 sider

Fantastisk flot pejs hvor man har view fra 3 sider. Kan fås med både biobrænder samt Hybrid Mist. Det er dansk design og kvalitet, når det er bedst.

Pris fra 26.668,00 DKK
På lager hos 90 forhandlere. Se hvilke
Kun %1 tilbage
SKU
Montreal - Åben til 3 sider
Beskrivelse

Montreal er én af Decoflames top-modeller og en fantasisk flot pejs der æstetisk passer flot ind i alle typer af boliger. Den fås i foskellige designs med åbning til front, gennemgående, åben til front og en side eller åben til front, bag og en side. Den sidste nævnte model er særdeles attraktiv, da den kan ses fra flere vinkler. Man har muligheden for at nyde pejsen uanset placering.

Man kan vælge mellem Decoflames forskellige brændere bl.a. vores nyhed Hybrid Mist, samt den manuelle og elektronisk biobrænder. Både den elektroniske biobrænder samt Hybrid Mist kan styres på pejsens display, med den medfølgende fjernbetjening eller via Decoflame appen.

Pejsene designes og produceres på vores domicil i Vestbjerg, hvor der er stor fokus på kvalitet og innovative løsninger for nem og sikker betjening af pejsene.

Teknisk information

 
Luk

Se hvor du kan finde varen

Indtast din adresse og vælg en Decoflame forhandler butik for at se åbningstider og lagerstatus. Din placering bliver ikke delt.

Se hvor du kan finde varen

Varen kan findes i hos disse Decoflame forhandlere. Din placering bliver ikke delt.

Viser nærmeste forhandlere for

Skift adresse